Thursday, January 12, 2012

UMNO bukan alat menfitnah.

gambar ini sebagai hiasan yang dipetik daripada wall seorang pendidik politeknik yang mengambarkan mental sebenar pendidik tersebut.


Apabila saya terlantar dihospital (IJN) kerana membuat pembedahan 'bypass' jantung ramai- sahabat- sahabat tak kiri daripada ahli UMNO, PAS, PKR, DAP, MIC Dll datang menzairahi dan memberi kata-kata semangat' semuga cepat sembuh dan dipanjangkan umur. Terima kasih kepada semuaa sahabat yang telah hadir di hospital dan juga dirumah.

Sudah hampir dua minggu berlalu (pembedadahan berlangsung pada 30.12.2011) kini saya sedang berihat dirumah, ikut peraturan yang telah sinarai oleh doctor supaya kesihatan saya akan cepat sembuh mengikut yang dijadualkan kerana masih banyakk lagi usaha yang harus saya tunaikan bagi memastikan negara tidak dilanda musuh yang boleh merosakkan ummah seluruhnya.

Tugas utama saya apabila sihat sepenuhnya saya akan mempastikan orang yang telah membuat 'fitnah' kepada saya dihadap kemuka pengadilan dengan secepatnya, supaya nama baik insitusi ditempat orang tersebut bekerja tidak diresapi oleh unsur-unsur manusia yang bersifat biadap dan fitnah.

Kasihan kepada pelajar-pelajar yang terdiri dari anak-anak orang melayu yang TERDIRI DARI KETURUNAN BAIK-BAIK MENDAPAT TENAGA PENGAJAR YANG TIDAK ADA NILAI ILMU YANG BERSIH. yang mendidik dengan meletkkan unsur fitnah sebagai landasan pengajaran. Rusak anak bangsa oleh kerana seorang pendidik yang tidak mengenal asal usulnya.

Pihak Kementerian haruslah dibei tahu tentang perkara ini. Sistem pembelajaran hendaklah di perketatkan supaya tenaga pengajar yang benar-benar berdisplin dan semangat yang baik saja diberi tempat untuk mendidik murid-murid. Pendidik yang gila kepada jawatan dalam parti sehingga sanggup menjadi keldai untuk menfitnah orang hendaklah disingkirkan daripada menjadi tenaga pengajar.

Minggu depan saya akan ke Kementerian Pendidikan dan Ke Bukit Aman bagi menyusul tindakan yang telah saya lapurkan bulan lalu untuk mengetahui statusnya. kerana orang yang dituduh sedang bermaharaja lela bagi menunjukkan dia itu kebal kerana menjadi orang kuat parti UMNO.

1 comment:

Unknown said...

Selamat maju jaya Tuan MSS