Tuesday, December 11, 2012

Golf Cakna UT 2012.

 Golf Cakna UT telah pun berlangsung pada 8hb. Disembar 2012 di Kelab Golf Kota Bharu yang mana seramai 116 orang mengambil bahagian. Pada malamnya diadakan Majlis Makan Malam Golf Cakna UT bertempat di Perdana Resorat Kota Bharu, seramai 160 tetamu yang hadir termasuk YB. Amran Ab.Ghani, Ahli Parlimen Pasir Mas.

YB. Dato' Wan Rahim Wan Abdul Rahman, Ahli Parlimen Kota Bharu adalah penaung kejohanan Golf Cakna UT  antara Parlimen Negeri Kelantan. Dalam ucapan beliau menyeru supaya aktibiti kemasyarakat melalui sukan akan dapat dianjurkan oleh Cakna UT sebagai sebahagian  program tahunan Cakna UT.

Disamping itu Presiden Cakna UT merakamkan ucapan terima kasih kepada pemberi sumbangan kepada CAKNA UT sebagai sokongan diatas kesanggupan Cakna UT menganjurkan Golf diantara Parlimen yang pertama kali dianjurkan oleh Cakna UT. Diantara pemberi sumbangan ialah'

YB. Dato' Mustapha Mohamed, Ahli Parlimen Jeli.
YB. Dato' Wan Rahim Wan Abdul Rahman. Ahli Parlimen Kota Bharu
YB. Amran Ab.Ghani, Ahli Parlimen Tanah Merah
YB. Abdul Aziz Ab.Kadir, Ahli Parlimen Ketereh
Dato' Mohammad Zaidi Sidek,
Dato' Dr Wan Suhaimi.
Encik Rasdi Mustapha
Encik Mohd Noor Yusof
Encik Rozaimi dan rakan-rakan.

Manakala pihak Cakna UT masih lagi menunggu, kalau-kalau ada Ahli Parlimen lain yang sudi memberi sumbangan. Insya Allah tahun depan pihak Cakna UT akan menganjurkan Golf Cakna UT dengan lebih meriah lagi disamping meningkatkan bilangan peserta-peserta disetiap Parlimen.

Teraju utama yang menjayakan Golf Cakna UT adalah Saudara Ahmad Mazahar Abdul Aziz dan kerabat-kerabat UT daripada Timbalan Pengerusi Sdr. Basher Zaen, Setiausaha Sdr Mat Black dan ahli-ahli yang budiman.
1 comment:

UMNO PARTI PENJARA said...


UMNO dan BN sudah memerintah Terengganu hampir 50 tahun..... Tapi Kenapa Pemuda UMNO, Puteri UMNO, Wanita UMNO dan Pemimpin2 UMNO Terengganu tetap BODOH?

2013 - Tahun Paling Malang Rakyat Terengganu........ Lihat sendiri bukti kalau tak percaya...


~ BUKTI 1 ~

~ BUKTI 2 ~

~ BUKTI 3 ~

~ BUKTI 4 ~


Saya mohon sangat2 agar semua anak2 muda mengundi PR pada PRU ke-13. Mesti undi PAS, PKR dan DAP. Kita mesti ambil serius soal ekonomi dan perpaduan kaum. BN telah meninggalkan banyak hutang di setiap negeri. Ini akan membebankan kita.. Percayalah. Lihat sendiri selangor, bila PR memerintah kurang 5 tahun, hutang berkurang. Bandingkan dengan Terengganu yang diperintah BN sejak 50 tahun dulu... Kat mana hebatnya Pemimpin UMNO yang menafikan kewibawaan Pemimpin Pakatan Rakyat? Mereka pun tahu tapi tetap mahu menafikannya.. sememangnya betul.. ( Buktikan kalau saya bercakap bohong)

Terang2 tak wujud perpaduan dalam BN. MCA dan MIC terang2 menolak BN.

Pastikan anda memberitahu rakan2, emak ayah dan saudara yang kurang tahu soal ekonomi dan perpaduan kaum.... Walaupun terpaksa berada dlm kem BN dan UMNO, pastikan undi anda tetap kpd PR....

~ (( Budaya Samseng )) - Ahli2 Mahu Lari Dari UMNO ~

Biarkan UMNO bersendirian... Mereka tidak mahu bersatu, kita boleh bersatu sesama kita... Mereka pentingkan perpecahan... Biarkan mereka... Mereka lebih mengutamakan keganasan untuk mengekalkan kuasa... Biarkan mereka..... Mereka hanya mahu jadi samseng... Biarkan mereka samseng selamanya....

Biarkan pemimpin2 UMNO memperbodohkan ahli2 mereka selamanya...