Wednesday, June 30, 2010

Gambar kepada Zulkifli Noordin.


Bagi mereka yang berminat, sila hantarkan resume berserta gambar ukuran passport (dalam bentuk hard copy) (samada secara pos atau hantar tangan) ke alamat:
Tetuan Zulkifli Noordin & Associates
Tingkat 7, Wisma Yakin
Jaloan Masjid India
50100 Kuala Lumpur.

Itulah yang ditulis dalam blog oleh YB. Zulkifli Nordin, Ahli Parlimen Kulim Bandar Baru yang menang pilihanraya umum ke 12 lalu atas lambang Parti Keadilan Rakyat (PKR) tapi kini telah istihar dirinya menjadi wakil rakyat bebas.

Resume itu akan dihantar kepada sebuah hotel yang mempunyai beberapa rangkaian dalam negara yang lebih menjurus kepada "Syariah Compliance" menawarkan pekerjaan kepada graduan kelulusan pengajian tinggi Islam lelaki atau perempuan dengan jawatan eksekutif. tulis beliau.

Ini adalah usaha yang baik bagi kerja kebajikan yang dilakukan oleh YB. Zulkifli Nordin kerana selain daripada ini mungkin ada lagi khidmat yang lebih menyeronokan yang diusahakan oleh beliau. Saya difahamkan seorang penulis blog lebih arif kerja kebajikan yang dilakukan oleh YB ini terutamanya menyukakan hati kawan-kawan.

Jangan nanti Resume dan gambar yang dihantar nanti akan jadi milik peribadi terutamanya gambar-gambar. kerana beliau hebat orangnya bermain politik. Tunggu komen MSO.

No comments: